~ Velkommen til et univers af fiine sager ~ Fragt fra 45 kr. ~

Om Fiinsager

Bag Fiinsager

Velkommen til mit lille univers! Mit navn er Camilla og jeg er kvinden bag Fiinsager.

Min helt store drøm har i mange år været at åbne min egen butik - og 4/11-21 slog jeg dørene op til min første butik i Aarhus. Desværre var placeringen ikke optimal for en butik og den 4/8-22 havde jeg således sidste åbningsdag derinde. Webshoppen beholder jeg dog - og så satser jeg på at finde nye og bedre lokaler til en butik på et senere tidspunkt!

Keramikken

Jeg har altid været tiltrukket af keramik. Formerne, farverne, mulighederne. Men det var først i 2020 at jeg "sprang ud" som keramiker og prøvede det for første gang. Jeg startede altså bare hjemme ved spisebordet med 9 kg ler, lidt værktøj og YouTube :)

Næste skridt for mig var at finde et sted med ligesindede keramik-entusiaster og her kom Lerkalaset ind i billedet. Det er et keramikfællesskab hvor jeg er medlem og hvor jeg kan bruge værkstedets faciliteter. Det er oftest dér jeg laver de ting I finder i butikken.

Jeg har taget begynder kursus i keramik hos Lerkalaset og ellers er det autodidakt. Jeg elsker at mærke materialet og dykke ned i teknikker, og man kan i den grad sige at min erfaring kommer af "learning by doing"

Personen bag

Men jeg er jo mere end "bare" keramiker. Jeg er 36 år. Jeg er kærester med en dejlig ingeniør og sammen er vi forældre til 2 skønne drenge. Jeg er storesøster, veninde, datter og kollega - jeg arbejder nemlig som teknisk designer ved siden af websoppen og keramikken. Men vigtigst af alt så er jeg mig. Camilla.

Keramikken og andre kreative udtryksformer er mit fristed. Dér hvor jeg kan fordybe mig i min passion og der hvor jeg kan skabe ting der gør mig selv og andre glade.